petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 – Subota 27. Februar

Polufinale turnira u francuskom Monpeljeu donosi nam duel između Belgijanca Davida Gofana i Belorusa Egora Gerasimova. Prema kladionica, favorit je Gofan čija se pobeda plaća kvotom 1,60 i mi se moramo složiti sa takvom postavkom kvota.

Gofan kada je u formi je top 15 igrač bez ikakve sumnje, ali imao je jako težak period. Bilo je dosta problema, promena trenera, učestali porazi, sve što loše može da zadesi jednog tenisera. No, ovaj turnir je pokazao neke naznake da se Gofan vraća. Zaista je igrao dobro od prvog pa do poslednjeg meča i danas mora biti favorit.

Gerasimov sa druge strane igra dobro, pobeđuje, ali je na limitu. Njegov jučerašnji meč protiv Fokine nam je pokazao da to ne izgleda dobro i da samo treba da dođe protivnik koji je u iole boljoj formi. Servis, koji je inače njemu najjače oružje je jako ranjiv, a igra u polju nije dobra.

Tipski gledano Gofan nije idealan protivnk za Gerasimova. Belgijanac je jako brz, odličan riterner i odličan igrač u bolju. U ovom trenutku on će biti u mogućnosti da produži poen što je duže moguće i tako natera na grešku Gerasimova koji ne voli duge razmene. Dakle, cilj kod Gofana će biti samo da vrati servis, a ostalo će doći na svoje.

Predlog za klađenje: Pobeda Gofana 1,60

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje