subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE 2 – SUBOTA 9. JANUAR

Turčin je ispunio naša očekivanja. Imao je svoje šanse, ali je na kraju individualni kvalitet odlučio i ništa više. To vam je još jedan pokazatelj koliko kladionice „greše“ sa kvotama i da se u tenisu traženje valuea i te kako isplati.

Nastavljamo dalje sa tenisom. Ovog puta u pitanju je ženski tenis, pa napominjemo da budete oprezni. Ovaj turnir u Dubaiju je izrazito jak i bez obzira što je start sezone igra se vrlo intezivno. Meč koji je nama zapao za oko odigraće Kori Gof i Marija Sakari, a moj tip je over 20,5 gemova.

Pravi meč za over ako nas pitate, jer imamo dve slične igračice po stilu igre. Kori je možda malo agresivnija, ali u njenim udarcima još uvek nema toliko snage da bi mogla da nadjača Sakari sa osnovne linije. Ovde očekujemo ogromnu borbu i mali milion brejkova tako da će sigurno biti malo i nervoze. Gof će napadati, a Sakari će da se brani. Jedno je sigurno, nijedna od ove dve teniserke u ovoj trenutku nisu sposobne da odigraju ceo meč na visokom nivou, i to će biti ključ za prolaz ovog tipa.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje