četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – 23. APRIL

Današnja ponuda tenisa je više nego solidna. Naša prva opcija je bio Filip Kolšrajber koji je bio izraziti favorit protiv Maleka Džazirija, ali Nemac je predao pa je sve palo u vodu. Ipak, imamo mi opciju 2 za koju mislimo da uz malo sreće može da prođe bez problema.

Radi se o meču sa turnira u Barseloni u kojem će snage odmeriti domaći igrač David Ferer i Nemac Miša Zverev. Iako su obojica u poznim igračkim godinama Ferer je ovde apsolutni favorit, jer su uslovi na njegovoj strani.

Kao što verujemo da znate David Ferer se oprašta u Madridu koji se igra za dva nedelje. Dakle, ostala su mu još dva turnira na kojima će igrati i verujemo da će dati sve od sebe da se pokaže u najboljem svetlu. Ovaj turnir u Barseloni je njemu jedan od dražih, jer igrao četiri puta finale i dva puta polufinale. Na njegovu nesreću uglavnom je nailazio na Rafaela Nadala u tim finalima pa je tu doživljavao poraze. Ipak, pred domaćom publikom verujemo da će David biti onaj pravi.

Ovde mu na ruku ide činjenica da i njegov protivnik vrlo verovatno igra poslednju sezonu. Miša Zverev je odavno završio sa ozbiljnim tenisom, a to se posebno odnosi na šljaku na kojoj nije igrao dobro ni kada je bio u najboljim godinama. Iskusni Nemac je pre nedelju dana uspeo da izgubi od Italijana Julijana Oklepoa koji je 452. igrač sveta. Na šljaci tokom cele karijere ima negativan skor (142/168) i to je jasan pokazatelj da on i šljaka ne idu u istu rečenicu.

Servis volej igra koju on gaji na ovoj najsporijoj šljaci nikako ne mogu da prođu, i mi tu tražimo svoju šansu. Ferer iako još malo završava karijeru i dalje ima snage da igra duge poene, a u tim dužim razmenama je za klasu jači od Zvereva. Biće tu naravno oscilacija, ali verujemo da će svaki gem Miše Zvereva biti drama za sebe, jer je podloga baš spora.

Margina na gemove koja je ponuđena traži da Ferer napravi jedan brejk po setu. To je po nama više nego realan scenario, jer je Miša u lošoj formi, ne igra najbolje na šljaci, a ima motivisanog protivnika koji voli da igra na šljaci i koji se oprašta od publike u Barseloni.

Po nama ova margina ima value i vredi pokušati.

Predlog za klađenje: Manje od 20,5 gemova 1,60

Hrabrija opcija: Manje od 19,5 gemova 1,85


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstevnu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje