petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – 26. APRIL

Danas se u Barseloni igraju četvrtfinalni dueli, a nama je zapao za oko meč u kojem će snage odmeriti Rafael Nadal i Jan Lenard Štruf. Suvišno je pričati o tome ko je ovde favorit, jer je samo pitanje sa kojom razlikom će Nadal dobiti ovaj meč. Mi idemo u pravcu undera, a u sledećih par rečenica će te saznati i zbog čega.

Vremenski uslovi kao i terenski uslovi apsolutno ne pogoduju Štrufu. Ova šljaka u Barseloni je zvanično najsporija šljaka na svetu, a Štrufu je servis glavno oružje. Bez servisa i laganih poena nakon istog Štruf nema šta da traži. Ovih dana je oblačno u Barseloni, pada kiša što još više usporava ove uslove. Nadal će veliku većinu tih servisa vratiti i tim rešiti pola posla.

U nekim dužim razmenama Štruf nema šta da traži, jer realno nema udarce i kretanje koji su neophodni da bi se pariralo Nadalu. On je igrač koji udara iz sve snage, ali opet zbog spore podloge ti udarci neće imati prodornost kao na betonu na primer.

Kladionice su malo podigle marginu usled nešto uslovno rečeno lošijih mečeva Nadala. Meč protiv Lea Majera je protekao u znaku vetra. Zaista je bilo teško igrati, a mi se ne sećamo kada je Nadal na šljaci vezivao 3-4 forhenda ramom. Meč protiv Ferera je imao svoju simboliku, jer se Ferer opraštao od Barselone, i imao je veliki motiv da se pokaže protiv Nadala.

Štruf nit ima kretanje i igru kao Ferer, a po prognozi vetra ne bi trebalo da bude. Prosto sve je protiv Štrufa i mi zaista ne vidimo čime bi on mogao da parira Nadalu.

Ponuđena margina traži da Nadal napravi brejk po setu što je više nego realna opcija.

Predlog za klađenje: Manje od 19,5 gemova 1,70


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje