Advertisement
MaxBet

Opet Kolšrajber, ali šta da radimo kada igra dobar tenis pogotovu u Minhenu u kom i živi. Nećemo se baviti tom pričom, jer je sve rečno u prethodnoj najavi. Ono što treba da se zna jeste da Kolšrajber živi ovde u Minhenu i da je taj turnir osvojio tri puta uz još tri odigrana finala.

Danas Kolšrajber igra protiv Italijana Matea Beretinija koji igra tenis života. Beretini je u Minhen došao sa titulom iz Budimpešte, a ovde je pobedio Kudlu i Istomina. Nisu to neki protivnici, posebno ne na šljaci, ali pobede su pobede.

Ono na šta mi igramo ovde jeste umor Beretinija koji sada već sigurno postoji. Italijan je vezao 7 pobeda, a u Minhen je došao pravo iz Budimpešte. On pre svega nije navikao na takav ritam mečeva, jer je u Mađarskoj osvojio tek prvu titulu.

Pored umora i kvota nas je takođe privukla. Kladionice su očigledno impresionirane pobedama Beretinija, ali Kolšrajber je za klasu jači igrač na šljaci. I da je Beretini svež Kolšrajber bi bio favorit, a ovako protiv umornog Beretinija je još veći favorit.

Nema ovde šta mnogo da se priča. Kolšrajber igra pred svojim navijačima i prijateljima. Igra više nego dobar tenis, a danas ga čeka sigurno umorni protivnik. Beretini jeste dobio dva meča u Minhenu, ali njegov tenis nije bio najbolji i vidan je umor. Kolšrajber bi to trebao da iskoristi i plasira se u polufinale.

Predlog za klađenje: Pobeda Kolšrajbera 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.