četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – 3. MAJ

Opet Kolšrajber, ali šta da radimo kada igra dobar tenis pogotovu u Minhenu u kom i živi. Nećemo se baviti tom pričom, jer je sve rečno u prethodnoj najavi. Ono što treba da se zna jeste da Kolšrajber živi ovde u Minhenu i da je taj turnir osvojio tri puta uz još tri odigrana finala.

Danas Kolšrajber igra protiv Italijana Matea Beretinija koji igra tenis života. Beretini je u Minhen došao sa titulom iz Budimpešte, a ovde je pobedio Kudlu i Istomina. Nisu to neki protivnici, posebno ne na šljaci, ali pobede su pobede.

Ono na šta mi igramo ovde jeste umor Beretinija koji sada već sigurno postoji. Italijan je vezao 7 pobeda, a u Minhen je došao pravo iz Budimpešte. On pre svega nije navikao na takav ritam mečeva, jer je u Mađarskoj osvojio tek prvu titulu.

Pored umora i kvota nas je takođe privukla. Kladionice su očigledno impresionirane pobedama Beretinija, ali Kolšrajber je za klasu jači igrač na šljaci. I da je Beretini svež Kolšrajber bi bio favorit, a ovako protiv umornog Beretinija je još veći favorit.

Nema ovde šta mnogo da se priča. Kolšrajber igra pred svojim navijačima i prijateljima. Igra više nego dobar tenis, a danas ga čeka sigurno umorni protivnik. Beretini jeste dobio dva meča u Minhenu, ali njegov tenis nije bio najbolji i vidan je umor. Kolšrajber bi to trebao da iskoristi i plasira se u polufinale.

Predlog za klađenje: Pobeda Kolšrajbera 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje