petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – 5. MAJ

Pored predlga na Karlu Suarez Navaro rešili smo da se oprobamo sa još jednim singlom. Meč koji nam je zapao za oko igra se u okviru drugog kola kvalifikacija, a snage će odmeriti Hubert Hurkač i Roberto Karbaljes Baena.

Mi ovde idemo u pravcu Hurkača koji je dosta potcenjen po nama. U najmanju ruku on bi trebao biti minimalni favorit, ali kladionice misle drugačije. Ono na šta mi idemo jestu uslovi za igru koji mnogo više pogoduju Hurkaču. Iako je Poljak visok skoro 2 metra, on ima fantastično kretanje za tu visinu. Madrid se nalazi na nešto većoj nadmorskoj visini što samo ubrzava uslove. Ova šljaka je veoma brza, loptice imaju visok odskok i sve to ide na stranu Hurkača.

Imali smo priliku da gledamo Karbeljes Baenu u prvom kolu protiv Umbera. Španac je bio izraziti favorit u tom meču, ali daleko od toga da je to i opravdao. On jeste dobio meč, ali bilo je dosta muka, posebno na servisu. Baena je tip igrača koji se mnogo oslanja na defanzivu i čekanje grešaka kod protivnika. Kada igrate protiv servera nikako im ne treba prepustiti inicijativu, jer u tom slučaju oni stiču samopouzdanje i bivaju sve bolji. Baena vrlo često pruža protivnicima brejk šanse i zato su njegovi mečevi uglavnom neizvesni čak i kada je veliki favorit. On iako je šljakaš nikada nije imao neki veći uspeh u Madridu, a i forma mu nije neka.

Sve u svemu mišljenja smo da vredi probati na Hurkača koji je po nama potcenjen, a generalno gledano igra sasvim pristojan tenis tokom cele sezone.

Predlog za klađenje: Pobeda Hurkača

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje