četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – 8. JANUAR

Praznici su iza nas, a mi nastavljamo sa tipovima. Današnja ponuda u Dohi je više nego zanimljiva, jer ima dosta mečeva u kojima kvote nisu postavljene kako treba.

Jedan od takvim mečeva je sigurno duel između Lasla Đerea i Pjera Erbera gde su kladionice postavile 1,40 kvotu na pobedu Francuza. To apsolutno nema smisla, a u narednih par rečenica će te saznati i zbog čega.

Kladionice se verovatno vode činjenicom da je Đere klasičan šljakaš, što svakako nije daleko od istine. Ipak, to ne znači da on ne zna da igra na betonu. Ume on i te kako dobro da zaigra na betonu, a posebno protiv igrača kakav je Erber.

Kada kažemo „posebno“ mislimo na stil igre protivnika. Erber je manje više servis volej igrač koji retko kada „razbija“ protivnika. Ukoliko mu upasivite servis onda je posao za 40% olakšan, jer Erber nije jak u polju. Ima on osnovne udarce, ali kada naiđe na iole jačeg defanzivca onda se stvaraju problemi. Cilj Đerea će biti da maksimalno produži poen i čeka grešku protivnika. Mišljenja smo da on to može, jer je zbog igre na šljasi više nego solidan defanzivac i sposoban je da drži loptu u igri.

Druga jako bitna stvar jeste ritern. Erber je daleko od nekog bajnog riternera. Đere bi uz korektne procente prvog servisa mogao da ima mnogo bolji rezultat nego što je to bilo u meču protiv Sonega. To je bio potpuno drugi meč, jer je Sonego igrač koji gaji stil sličan kao i Đere. Sada je druga priča i to će se sigurno videti na terenu.

Ne vidimo ovde mnogo brejkova. Zaista su potcenil Đerea koji je prošle sezone pokazao da može da igra tenis na visokom nivou. Imao je nesreću da doživi nešto težu bolest u samom finišu prošle sezone koja ga je sasekla i upropastila mu rezultate. Sada je sve to iza njega, a danas je u najmanju ruku u potpunom egalu sa Erberom. Dakle, ova kvota ima veliki value i mi ćemo to pokušati da iskoristima.

Predlog za klađenje: Hendikep gemovi Đere +3,5 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje