petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Četvrtak 1. April

Četvrtfinale ženskog dela turnira u Majamiju donosi duel između Kanađanke Bjanke Andresku i Grkinje Marije Sakari. Kladionice su prvobitno favorizovale Andresku, ali kako se meč bliži kvote su opale i sada su u nekom egalu.

Mi se apsolutno slažemo sa tim trendom pada kvote na pobedu Sakari, jer zaista ima dosta razlog zašto bi ona mogla da pobedi danas.

Prvi razlog je umor kod Bjanke Andresku. Ova sjajna igračica već na samom startu karijere ima problem sa teškim povredama koje traže duži period oporavka. Nakon toga je po pravilu treba vremena da uđe u takmičarski ritam, a njen stil igre joj apsolutno ne pomaže da ostane sveža. Uglavnom su to dramatični mečevi koji traju po 2+ sata, što je za ženski tenis preteško.

Takva situacija je ovde u Majamiju. Andresku je na poslednja tri meča u zbiru provela preko 7 sati na terenu i svi mečevi su rešeni posle trećeg seta. Izuzetno naporan ritam, a poslednji meč protiv Soribes Tormo je pokazao da je na izmaku snage. Meč protiv Sakari neće biti nimalo lakši, jer Grkinja preferira duge razmene i dobro se brani.

Drugi razlog za igranje na Sakari je njena forma. Nakon nešto lošijih turnira u Dohi i Dubaiju, Grkinja je u Majamiju pokazala sjajan tenis. Redom je pobeđivala Rus, Samsonovu, Pegulu i Osaku. Posebno su bile impersivne pobede protiv Pegule i Osake, jer su to igračice koje igraju sjajan tenis u poslednje vreme. Sakari je protiv obe pokazala sjajan tenis, bez mnogo oscilacija, a nakon tih pobeda sigurno je samopouzdanje na visokom nivou.

I ovo će biti jedan dramatičan meč bez ikakve sumnje, ali sumnjamo da će Andresku uspeti da se izvuče. Grkinja je sposobna da drži lopticu u terenu, tera protivnicu da trči i to će na duže staze dati rezultat. Logika nameće da igramo na igračicu koja je u dobroj formi i koja je dosta odmornija.

Predlog za klađenje: Sakari ne gubi sa dva i više gemova razlike 1,75

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje