četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Četvrtak 10. Februar

 

Drugo kolo ATP turnira u Roterdamu donosi duel između domaćeg Talona Griekspora i Mađara Martona Fučoviča. Po kladionicama, ovde favorita nema, a margina za gemove je postavljena na 22,5.

Tačno je da je meč u egalu, ali mi ipak više naviremo ka pobedi Fučoviča. Pratili su obojicu u prvom meču i mora se reći da je mnogo jači utisak ostavio Fučovič koji je pobedio sasvim solidnog Krajinovića.

Griekspor je nekako uspeo da pobedi Karaceva. Vi se može reći da je Karacev taj meč izgubio nego što je Griekspor tu nešto sjajno odigrao. Imao je Rus set i brejk prednosti, ali džaba sve kad je glava nula.

Griekspor ne igra dobro i to je sasvim očekivano. Holanđanin je imao neverovatnu seriju pobeda na kraju prošle sezone i sasvim je normalno da dođe do pada. Ono na šta mi igramo jeste dobra igra sa osnovne linije Fučoviča i ranjivost servisa Griekspora. Ako mu ne uđe prvi servis Griekspor teško da može da parira Fučoviču na duže staze. Jedina bojazan su oscilacije mađarskog tenisera, ali spremni smo da rizikujemo.

Naravno, nikako ne treba zaboraviti da je Fučovič prošle godine ovde igrao finale i da brani veliki broj bodova.

Nijanse odlučuju, ali u ovom trenutku Fučovič izgleda bolje na terenu.

Predlog za klađenje: Fučovič ne gubi sa dva i više gemova razlike 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje