četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Četvrtak 10. Jun

Rolan Garos je još u toku, ali je za nas bio veliko razočaranje. Mnogo sitnih kvoti, mnogo prodaja favorita, tako da se sada ovi mečevi samo prate i uživa u njima. Ipak, uporedo sa Rolan Garosom polako, ali sigurno je startovala i sezona na travi. To je deo teniske sezone koji treba zapratiti, jer je i tekako zahvalan za klađenje. Servis je maltene sve i ko je u dobrom ritmu uglavnom igra dobro.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće Ketrin Butler i Heder Votson. Dakle, imamo britanski derbi u Notingemu i sve miriše na veliku borbu. Butler je favorit sa kvotom 1,55, a margina je postavljena na 20,5 gemova.

Oko postavke kvota bi se moglo raspravljati, ali nećemo mnogo o tome. Mi ovde mirišemo jedan tesan i neizvestan duel. Obe su pre ovog meča generalno gledano igrale dobro, ali su pružale protvnicama brejk šanse. Na njihovu sreću one to nisu znale da iskoristimo. S obzirom da su obe domaće teniserke za očekivati je da će dati sve od sebe da pobede. Uglavnom postoji to rivalstvo među domaćim teniserima i teniserkama, posebno kada se igra na domaćem terenu. Zaista ne vidimo da ovo neko dobija lako, a uz neke oscilacije kod obe teniserke realno je da meč ode preko 20 gemova.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje