četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – ČETVRTAK 14. MAJ

Meč koji je nama zapao za oko odigraće Janik Hanfman i Benjamin Hasan, i mi tipujemo under gemove. Realno gledano, možda i nije pametno igrati undere kada se setovi igraju do 4 gema, ali razlika u kvalitetu je baš velika, te ovde i te kako vredi probati sa underom.

Hanfman je bez ikakve sumnje najjači igrač na ovom turniru. Jedini igrač koji mu je pravio probleme jeste Jan Čoinski, a istog tog Čoinskog je jutro počistio sa laganih 2:0. Hanfman je svojevremeno bio konsantan član svih ATP turnira, ali povrede su ga omele, te je sada izvan 100 najboljih. Ipak, i takav je bolji od Hasana koji nije ni čelendžer nivo.

Od početka meseca pa do danas, Hasan je zabeležio 7 pobeda i 9 poraza. Neki bi rekli da je to ok skor za tako skromnog igrača, ali ako malo bolje pogledamo koga je sve pobedio videćemo da i nije sve tako bajno kao što izgleda.

Hasan je dobio sledeće igrače:

Žan Mark Verner – Ovaj momak nema rank, a Hasan ga je dobio dva puta.

Konstantin Šmic – 619. teniser sveta, pobedio ga je dva puta.

Dastin Braun – veliko iznenađenje, ali pitanje je u kakvom je raspoloženju bio Braun.

– Janik Stefan Born – Ovaj momak nema rank na ATP listi

– Johanes Haertis – 347. igrač na ATP listi

Kao što se da videti iz priloženog, osim pobede nad Braunom sve ostalo su bili totalni anonimusi u rangu fjučers igrača. Hanfman je za pomenute igrače Bog i batina što bi se reklo i realno gledano trebalo bi da dobije vrlo kako.

Mi tipujemo na under gemove od 13,5 gemova. To znači da je moguće da vidimo i jedan taj brejk, ali čisto sumnjam da će do toga doći. Dobra opcija za duble tiket je pobeda Hanfmana 2-0 koja se plaća kvotom 1,50.


NAPOMENA:

Na našu žalost kladionice ne daju u ponudi over/under igre pre početka meča, ali 99% naših kladionica daje u lajvu pa preporučujemo da ispratite tada ovaj predlog.

Ovo je samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje