Advertisement

Četvrtfinale WTA turnira u Birmingemu donosi duel između Kristine Mladenović i Ruskinje Anastasije Potapove. Prema kladionicama, favorit za prolaz u polufinale je Mladenovićeva čija se pobeda plaća kvotom 1,70, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Egal meč u svakom smislu te reči. Kristina Mladenović nije teniserka koju treba stavljati na tiket, jer je nekonsantna. Njene oscilacije imaju baš veliku amplitudu. Može da dobije jedan set sa ubedljivih 6-1, a da nakon toga izgubi meč. Zaista, nikada sa njom niste na čisto, ali ako negde treba da se igra onda je to trava. Francuskinja ima sjajan servis, odlična ja sa volejima i igrom na mreži i treba je igrati.

Što se Potapove tiče ona je juniorska šampionka Vimbldona. Svesni smo da to ne znači puno na profi nivou, ali na travi je i te kako bitno. Odigrala je jako dobar meč protiv naše Nine Stojanović. Na tom meču je bilo svega što tenis može da pruži, ali i pored toga je Potapova pronašla put do pobede.

Kao što smo već rekli meč je u totalnom egalu. Mladenovićeva možda jeste iskusnija, ali sumnjamo da je sposobna da odigra ceo meč u kontinuitetu. U skladu sa tim preporučujemo opciju over 20,5 gemova sa kvotom 1,70.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here