subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – ČETVRTAK 18. JUN

Juče je meč između Blancha i McDolanda otkazan. Danas se okrećemo ženskom tenisu i turniru koji se igra u Slovačkoj. Čini se da svaki teniski savez u Evropu teži da aktivira svoje igrače, pa se organizuju turniri koji su uglavnom humanitarnog karaktera.

Danas su na rasporedu mečevi četvrtfinala, a meč koji je nama zapao za oko odigraće Viktorija Kuzmova i Katarina Kuzmova. Dakle, snage će odmeriti rođene sestre. Jasno je kao dan da je Viktorija veliki favorit, ali mi idemo na kartu toga da sestra sestru neće da ponižava, čak i na ovim nebitnim turnirima.

Katarina Kuzmova je juče bila u sličnoj situaciji kao danas.. Bila je veliki autsajder, ali je uspela da dobije Terezu Mihalikovu sa 2:0. Verujemo da će joj je ta pobeda ulila veliku dozu samopouzdanja. Realno gledano, ona će danas biti mnogo više motivisana da se pokaže protiv rođene sestre koja je veliki favorit. U takvim okolnostima, često autsajder odigra iznad svojih mogućnosti i dobrano namuči favorita.

S obzirom da meč nema nikakav rezultatski značaj apsolutno nas ne bi začudilo kada bi Viktorija Kuzmova spustila malo ručnu. Mišljenja smo da će me biti dosta neizvesniji, te predlažemo over gemove kao najbolju opciju.

Predlog za klađenje: Više od 17,5 gemova


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje