subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Četvrtak 19. Avgust

Osmina finala mastersa u Sinsinatiju donosi duel između Amerikanca Džona Iznera i Francuza Benoe Pera. Prema kladionicama, izraziti favorit za prolaz u četvrtfinale je Izner čija se pobeda plaća kvotom 1,35. Margina za gemove je postavljena na 22,5.

Potpuno realna situacija. Mnogi su skeptični povodom ovog tipa, jer je Izner stvarno imao dva treška meča protiv Norija i Sinera gde je imao preokrete. Fizički aspekt svakako jeste bitan, ali ovde neće biti, jer imamo Pera sa druge strane mreže. Francuz činjenica igra solidan tenis u poslednje vreme, no sa njim nikada niste na čisto. Njegovo strpljenje će danas biti baš na testu i nismo sigurni da će položiti test.

Ponavljamo, da bi igrali dobro protiv Iznera koncetracija i psiha moraju biti nivou bar dva seta. Biće trenutaka u meču kada će Izner servirati kao lud, i niko na svetu u tim momentima meča ne može ništa da uradi. Većina igrača klone duhom, jer nema ritma, i čovek se oseća bespomoćno. Onda dolazi do grešaka, a Izner to kažnjava. Sve su ovo osobine koje karakterišu Pera. Prosto, on nije igrač koji može da drži fokus tokom celog meča. Izner to zna i verujemo da će to kazniti.

Hendikep je zaista smešan i sasvim prolazan.

Predlog za klađenje: Izner dobija tri i više gemova razlike 1,73

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje