petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje (Četvrtak)

Danas realno treba zaobići klađenje na tenis iz jednog razloga.
U nedelju počinje masters u Madridu, a sutra počinju kvalifikacije za taj turnir. Uvek je bilo kalkulacija što kod najboljih što god onih manje boljih igrača pred tako velike turnire. Bez obzira što ima danas izrazitih favorita naš savet je da izbegnete ako može da se kladite danas na tenis.

Za danas smo pronašli samo jedan par koji nam je izgledan za klađenje. Meč je sa turnira u Eštorilu u kom će se sastati prvi nosilac Kevin Anderson i mlada nada svetskog tenisa Stefanos Cicipas. Ovde sigurno neće biti kalkulacija, jer su obojica sigurno u glavnom žrebu mastersa u Madridu. Anderson će bit nosilac, a Cicipas je svojim dobrim igrama kupio Manola Santanu koji je urgirao da mu se dodeli specijalna pozivnica tako da će Cicipas biti u glavnom žrebu.

Za nas je ovo neizvestan meč i vrlo težak za prognozu. Andersonu će ovo biti prvi meč na šljaci i ne verujemo da će kalkulisati, jer su mu potrebni mečevi pred masters u Madridu. Dodali bismo još činjenicu da on brani polufinale iz prošle sezone, a pošto se žreb polako čisti vrlo lagano bi mogao da ponovi taj uspeh.

Sa druge strane Cicipas jeste odigrao dosta tenisa u poslednje vreme, ali imao je dan odmora. Mlad je, željan velikih mečeva, a verujemo da ga je posebno inspirisalo finale Barselone protiv Nadala. Umora ima, ali verujemo da njegovo telo može da izdrži sve napore, pogotovu sada kada zna da je u glavnom žrebu Madrida. Govorili smo mnogo puta da su njegovi mečevi uglavnom neizvesni i da vrlo često idu u over. Danas igra protiv vrlo dobrog servera koji ume da odigra dobro na šljaci.

Kada se sve sabere i oduzme po nama najlogičnija opcija jesu over gemovi.

Predlog: Više od 22,5 gemova 1,67

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje