petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – ČETVRTAK 29. OKTOBAR

Nastavljamo sa dominantnim izvedbama. Juče smo bili 2/2, za celu nedelju imamo 3/3, a danas težimo da nastavimo u istom stilu. Meč koji nam je zapao za oko odigraće Finac Emil Rosuvori i Australijanac Džordan Tomson. Kladonice su postavile Rosuvorija za favorita sa kvotom 1,40, a margina na gemove iznosi 21,5.

Rosuvori možda jeste favorit, ali ne ovoliki kako ga kladionice prikazuju. Ok, Finac iza sebe ima finu formu, jer je igrao tri ATP turnira ako računamo i ovaj. Činjenica da na njima nije mnogo napravio, ali za čelendžer igrala izlazak na ATP scenu je svakako plus.

No, Tomson se ovde i te kako pita. Australijanac nije igrao mnogo od Rolan Garosa, što je možda i plus za ovaj tip. Sigurno je odmoran i svež, a s obzirom na nešto slabiju konkrenciju sigurno se može smatrati favoritom iz senke. U prvom kolu je gde je takođe bio autsajder, sa sličnim kvotama kao danas.

Ova podloga u Astani je dosta brža nego ona u Beču. To se može videti i po rezultatima, jer ima dosta taj brejkova i mečeva sa malo brejkova. Mi zbog toga idemo na over, jer Rosuvori i ako dobije ne verujemo da će to biti ubedljivo.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje