četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – ČETVRTAK 5. NOVEMBAR

Juče smo prekinuli taj naš famozni niz od 22 uzastopna pogotka. Ajde što je bio pad, nego što je bio onaj najgori, jer je meč između De Minora i Sonega stao na 21 gem, a mi smo tipovali baš više od 21,5 gemova. No, ne možemo se žaliti i idemo dalje.

Danas su u Parizu na rasporedu mečevi treće runde, a meč koji ćemo mi analizirati odigraće Španac Pablo Karenjo Busta i Slovan Norbert Gomboš. Po kladionicama Busta je favorit sa kvotom 1,30, ali po nama ovaj meč je velika mina.

Ovde se vodimo nekom čistom logikom. Od preostalih sedam mečeva najveći favorit je Zverev protiv Manarina sa kvotom 1,20. S obzirom kako Nemac igra i da je Manarino sigurno umoran nakon napornog meča sa Nišiokom, a pre toga je igrao finale u Kazahstanu, za očekivati je da Zverev ovo dobije. Dakle, jedini meč gde imamo velikog favorita jeste ovaj. Svi ostali mečevi su donekle koliko toliko izbalansirani i ko god da pobedi u tim mečevima neće biti iznenađenje.

Gomboš je u sasvim finoj seriji rezultata. Uspeo je da prođe kvalifikacije u Beču, ali je odma naleteo na Rubljova u prvom kolu. Ovde u Parizu je takođe prošao kvalifikacije i u prvoj rundi je pobedio Ćekinata i Gofana. Za jednog čelendžer igrača ovo su više nego solidni rezultati, te on danas može da igra maskimalno rasterećeno.

Što se Buste tiče od onog Rolan Garosa ostetan je pad forme, a kako i ne bi bio kada je i pre Rolan Garosa na US Openu stigao daleko. On je igrač protiv kojeg svakako može da se igra, pa treba biti oprezan.

Malo je rizično ići ovde na pobedu Gombosa, ali margina na gemove je postavljena sasvim korektno i mi ćemo pokušati sa još jednim overom.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje