petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – NEDELJA 10. MAJ

Nastavljamo sa egzibicijom u Nemačkoj koja se igra iz dana u dan bez nekog preteranog cilja. Ipak, i pored toga što su mečevi nevažni, razlika u kvalitetu između pojedinih igrača je prevelika, te mi neke mečeve ne smemo da propustimo.

Prvi meč za danas koji nam je zapao za oko odigraće dva Nemca, a to su Janik Hanfman i Danijel Altmajer. Kladionice favorizuju Hanfmana sa kvotom 1,45, ali mi se ne bismo usudili da igramo na Hanfmana po tako smešnoj kvoti.

Trio koji čine Hanfman, Altmajer i Braun su igrači koji su za 2-3 klase iznad ostalih igrača koji igraju na ovoj egzibiciji. Po nekoj zdravoj logici, to bi značilo da bi ovi međusobni dueli pomenute trojice trebali da budu neizvesni.

Altmajer se nedavno pridružio ovoj egzibiciji i zabeležio je pet pobeda i samo jedan poraz. Izgubio je samo tri seta, što znači da je u više nego solidnoj formi.

Sa druge strane je Hanfman koji od početka takmičenja ima 11 pobeda i tri poraza. Poraze je pretrpeo od igrača od kojih se realno gledano nije očekivalo. Dva puta ga je dobio Čoinski i jednom Broška, a to nisu igrači koji su njegov kalibar. Ovo znači da njemu motivacija iz meča u meč opada, a to sve zavisi od imena protivnika. Ipak, protiv Altmajera koji je solidan čelendćer igrač verujemo da će biti na nivou.

Sve u svemu mi očekujemo jedan tvrd i neizvestan meč te tipujemo over gemove.

Predlog za klađenje: Više od 12,5 gemova


NAPOMENA: Na našu veliku žalost, domaće kladionice over/under igre za ove egzibicije ne daju u ponudi pre meča, ali u 99% naših kladionica to ponudi u lajvu, tako da se može ispratiti. Ne zaboravite da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://pixabay.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje