subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – NEDELJA 14. JUN

Nije juče dobro prošlo kada je Adria Tur i pitanju, a i mi smo sami krivi. Svi mečevi su bili više nego solidni, a mi smo „uboli“ meč Troickog koji nije ni u rangu rekreativca. No, danas je novi dan, a bitno je da smo nešto naučili iz toga.

Danas je drugi takmilčarski dan i neće biti ništa manje zanimljivije. Program otvaraju Dušan Lajović i Nikola Milojević, a mi nismo mogli da odolimo, a da se ne okušamo sa opkladom na ovaj meč.

Lajović je juče doživeo dva teška poraza. Kada kažemo teška mislimo pre svega na propuštene šanse i prikazanu igru. Igrao je više nego solidno protiv Dimitrova, a protiv Tima je čak imao i meč lopte. On nema nikakve šanse za prolaz dalje, ali to ne znači da će dići ruke od ovog meča.

Sa druge strane je Milojević koji je neočekivano dobio priliku da zaigra nakon odustajanja Damira Džumhura. Sjajni Milojević je znalački iskoristio ukazanu šansu, jer je odigrao fenomenalan meč i pobedio Grigora Dimitrova. I tokom kvalifikacionog turnira Milojević je igrao više nego solidno, ali eto u samoj završnici je bio bolji Džumhur.

Kladionice su ovde postavile Lajovića za izrazitog favorita. Lajović činjenica jeste bolji i iskusniji igrač, ali kvota 1,20 je baš smešna ako nas pitate. Lajović kao što smo već rekli nema nikakve šanse za prolaz dalje, kao i Milojević, pa dobijemo jedan rezultatski nebitan meč. Gotovo svi mečevi su pokazali da su igrači podjednaki, i da su daleeeko od najbolje forme.

Iz tog razloga zaista ne vidimo razlog za ovako potcenjivanje Milojevća, koji čak ima i više odigranih mečeva. Lajović ovde jeste favorit, ali ne toliki kolikim ga kladionice predstavljaju. Mi ćemo to pokušati da iskoristimo i odigraćemo jedan over, jer je meč baš 50/50 ako nas pitate.

Predlog za klađenje: Više od 12,5 gemova 1,80
Opcija 2: Kontra hendikep Milojević 3,5 1,82

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje