četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje: – Nedelja 7. Mart

U velikom finalu turnira u Roterdamu snage će odmeriti Rus Andrej Rubljov i Mađar Marton Fučovič. Prema kladionicama izraziti favorit za osvajanje turnira je Rubljov čija se pobeda plaća kvotom 1,22, a margina na gemove je postavljena na 22,5 gemova.

Rubljov svakako jeste favorit, ali ne toliki kako ga kladionice prikazuju.

Ovakva kvota na pobedu Rubljova je produkt njegovih sjajnih partija prethodne sezone na ovim „manjim“ turnirima. Konkretno, on je prošle sezone osvojio tva turnira iz serije 500 i još tri turnira iz serije 250. Zaista se specijalizovao za ove turnire i na tome mu svaka čast. Ipak, njegove partije ove nedelje nisu bile ni približno dobre kao one iz prethodne sezone. Na svom putu ka finalu je redom pobeđivao Đirona, Marija, Šardija i Cicipasa. U maltene svakom meču je bilo mučenje i u svaki meč je otišao u debeli over. Na svakom meču je viđen taj brejk, što dovoljno govori koliko su mečevi u stvari bili tesni. U tim mečevima je do izražaja dolazio pobednički mentalitet mladog Rusa koji se stvorio nakon svih tih silnih pobeda.

Marton Fučovič takođe ima sjajnu nedelju. Mađar je bio primora da igra kvalifikacije, ali čini se da mu je to bilo od pomoći. Na putu ka finalu redom je pobeđivao Rinderkneča, Erbera, Opelku, Fokinu, Pola i Ćorića. Može se reći da je igrao sa svim tipovima igrača. Od servera pa do klasičnih linijaša, Fučovič je prošao svaki test i sada ga čeka najteži. Da li ima šansu? Svakako da ima, jer ono što je Rubljov pokazao jeste dobar tenis, ali ne i nepobediv. Uslovi u Roterdamu su dosta dosta sporiji nego nekih ranijih sezona i to će uticati na ishod meča. Očekujemo da vidimo dosta dugih poena, sa iscrpljujućim razmenama pa neka pobedi bolji.

Do sada su se ova dva igrača sastala tri puta i zanimljivo Fučovič vodi sa 2:1. Ipak, ti mečevi su igrani na šljaci, a to je podloga koja mnogo više odgovara Fučoviča. Ovo će biti potpuno druga priča i može se reći da igraju na omiljenoj podlozi ovo finale. Takođe, zanimljivo je da su sva tri pomenuta meča otišla u debeli over, pa neka se nastavi tradicija.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje