petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Petak 1. Oktobar

Zanimljiva teniska ponuda danas bez ikakve sumnje, pa ćemo se i mi oprobati. Meč koji nam je zapao za oko odigraće Ugo Grenijer i Korentin Mute na čelendžeru u Orelanu. Kladionice favorizuju Mutea sa kvotom 1,40, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Jesu kvote postavljene kako treba, ali ovde postoji ono veliko ALI. U prethodnom kolu Grenijer je pobedio ni manje ni više nego Artura Rinrekneča, a tu je bio mnogo veći autsajder nego danas. No, taj poraz ako se dublje analizira i nije iznenađenje, jer Rinderkneč sledeće nedelje igra u Indijan Velsu i mislima je tamo. Baš ga je dobio lako i videlo se da nije zainteresovan Rinderkneč za ovaj turnir.

Nešto slično se može reći i za Mutea. Mute igra Indijan Vels sledeće nedelje, a ovde je već imao neke tesne mečeve. Na primer, u prvom kolu je jedan Žake uspeo da prvi set odvede u taj brejk. Nakon toga, Safiulin mu je otkinuo set, a Mute je dobio meč tek u taj brejku trećeg seta sa 9-7. Dosta falinki u njegovoj igri, a realno gledano dosta je jači igrač.

Ni u ludilu igrati na Mutea po ovoj kvoti, jer nema smisla. Mi smo za neku opciju overa, jer Francuzi se redovno međusbno kolju međusobno na ovim čelendžerima. Zanimljivo je što Grenijer ima 3-0 u H2H duelima protiv Mutea.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje