četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Petak 12. Mart

U okviru četvrtfinala turnira u Santijagu snage će odmeriti Argentinac Federiko Delbonis i mladi Danac Holger Vitus Rune. Prema kladionicama favorit za prolaz u narednu rundu je Delbonisa. Njegova pobeda se plaća kvotom 1,50, a margina na gemove je postavljena na 22,5.

Greška ako nas pitate i klasično potcenjivanje mladog Danca. Ovde imamo klasičan primer pogrešnog postavljanja kvota na osnovu ATP ranka koji nikada nije imao uticaj na sam tok meča.

Za mnoge je mladi Rune nepoznanica, ali on je juniorski šampion Rolan Garosa. I te kako dobro zna da igra na šljaci i to je pokazao na ovim turnirima u Južnoj Americi. U Buenos Ajresu je je debitovao na ATP turnirima, a naleteo je na iskusnog Španca Alberta Ramosa. Mladi Rune je uzeo prvi set, ali onda je usledio „prljav“ potez Španca i traženje famoznog medicinskog tajm auta i sve nakon toga je otišlo u aut. No, ako pogledamo dalje rezultate Ramosa vidimo da je on kasnije igrao finale na tom turniru i kasnije polufinale na još jednom. Protiv jako dobrog Španca Rune je igrao egal i to treba da bude pravi reper. Ovde u Čileu je pobedio sjajnog Sebastijana Baeza koji je nedavno osvojio vrlo jak čelendžer, a nakon toga je bez problema pobedio klovna Benou Pera. Pre toga je igrao kvalifikacije u kojima je bilo poteškoća, ali je po pravilu pronalazio način da pobedi.

Delbonis je odigrao dva meča u Čileu. U prvom je igrao protiv Munara i ako bi ga neko pitao kako je on taj meč dobio, verujte da ne bi znao da odgovori. Broj šansi koje je Munar ispustio u tom meču ne mogu da se izbroje i kada sve to ne iskoristite ide kazna. Nakon toga, Delbonis dobija Slovaka Andreja Martina veoma lako. Ko je gledao Martina u poslednje vreme zna da Slovak ima velikih problema sa servisom i to se pokazalo u ovom meču, jer je uspeo da osvoji samo dva gema. Ta pobeda nije parametar, jer je Martin baš baš loš, a verovatno je razlog za ovakvu kvotu na Delbonisa.

Rune je igrač koji je bolji u polju bez ikakve sumnje. Mlađi je, ima više snage i sposoban je da drži lopticu u polju. To su stvari koje ne odgovaraju Delbonisu, jer kada ga terate da trči on uglavnom greši. Zato se toliko mučio sa Munarom. Mišljenja smo da je mladi Danac u naletu i da mu treba pružiti šansu, jer po prikazanom Delbonis nije poakazao ništa više od Runea, a favorit je kao da je Nadal lično.

Predlog za klađenje: Rune ne gubi sa tri i više gemova 1,65
Hrabrija opcija: Pobeda Runea 2,55

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje