petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Petak 16. April

Četvrtfinale Mastersa u Monte Karlu donosi duel između Španca Rafaela Nadala i Rusa Andreja Rubljova. Nadal je kao kralj šljake protiv bilo kog igrača na ATP turu favorit kada se igra na šljaci, a margina je postavljena na 19,5 gemova.

Rafa Nadal u svom stilu gazi na šljaci. U prvom kolu smo naplatili demoliranje Federika Delbonisa, a u drugom kolu protibv Dimitrova je bilo još ubedljivije. Treba biti iskren i reći da je Dimitrov umnogome sam pomogao svojim greškama da ta pobeda bude tako ubedljiva. To je inače i sam Nadal rekao na konferenciji za štampu. Ipak, i taj meč je pokazatelj koliko strahopoštovanje protvnici imaju prema Nadalu kada se igra na šljaci.

Rubljov sa druge strane nastavlja da oduševljava. Mladi Rus polako, ali sigurno gradi svoj put. Još uvek nema nekog bajnog rezultata na onim najvećim turnirima, ali turnire iz serije 500 osvaja kao od šale. U prvom meč je lagano dobio Karusa, a nakon toga je savladao Španca Aguta posle velike borbe. Za neutralne ljubitelje tenisa bio je to pravi spektakl, koji će po našem skromom mišljenju uticati na ovaj meč. Taj meč je bio pun naboja, visok ritam tokom celog meča i fizička sprema će biti pod znakom pitanja u to smo uvereni.

Da bi ste dobili Nadala na šljaci vi morate biti spremni 120%, a Rubljov to sigurno nije. Nadala neće zavarati ona lagana pobeda protiv Dimitrova, jer je i sam svestan da to nije parametar. Svestan je Španac svih kvaliteta ruskog tenisera i ako bude ušao od starta kako zna, realno je da slavi sa brejkom po setu.

Predlog za klađenje: Manje od 19,5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje