četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – PETAK 16. OKTOBAR

Juče smo prošli bez većih problema. Hačanov je odigrao još jedan bled meč, ali je na kraju uspeo da pobedi uz debeli over, što je bio naš tip. Danas je Rus ponovo akter meča koji je nama zapao za oko, a njegov protivnik će biti Kanađanin Miloš Raonić.

Kladionice favorizuju Raonića sa kvotom 1,55. Ok, kvota bi mogla biti malo veća na Raonića, ali opet sta druge strane kako njemu oduzeti servis u dvoranskim uslovima, gde je podloga izuzetno brza?

Kao što smo rekli u prethodnoj najavi Hačanov ne igra ništa specijalno već duže vreme, ali ipak uspeva da pronađe način da pobedi. U tom segmentu je dosta napredovao, i na tome mu treba čestitati, ali kada naiđe iole jači protivnik onda ume da bude problema i to povećih. Posebno brine njegova igra na riternu koja gotovo da ne postoji. Danas će mu zaista biti jako teško da brejkne Raonića, jer je Kanađanin u ova dva meča odservirao 30 asova uz 70/90 osvojenih poena posle prvog servisa. Apsolutno fenomenalne brojke, i kada je takva situacija prednost se mora dati Raoniću čak i očekivanibm taj brejkovima.

Predlog za klađenje: 2-2 na Raonića 1,78
Opcija za dubl: Čista pobeda Raonića 1,55

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje