petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Petak 18. Jun

Danas su na programu četvrtfinalni mečevi na turniru u Haleu. Meč koji je nama zapao za oko odigraće Francuz Ugo Umber i Amerikanac Sebastijan Korda. Favorit za prolaz u polufinale je Umber, čija se pobeda plaća kvotom 1,65 dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Gemove ovde nikako ne treba razmatrati, jer su margine previsoke. Da, obojica su igrali tesne mečeve koji su išli u tri seta, ali ko vam može garantovati da će tako biti i danas.

Mi prednost dajemo Umberu koji je dosta bolji igrač i dosta više je pokazao. Sebastijan Korda je dobio Aguta i Nišikorija. Da, to jesu nešto zvučnija imena, ali je imao obilatu pomoć protivnika u oba meča. Agut je bukvalno sam sebe pobedio, a Nišikori je svojim ogromnim oscilacijama doveo sebe do toga da dobijen meč izgubi. Sad se stiče utisak da je Korda odigrao neki sjajan tenis, ali nije.

Umber je dosta telentovaniji igrač i za razliku od Nišikorija i Aguta ima dobru servu i igru na mrežu. Francuska škola tenisa podrazumeva da se svi elementi teniske igre razvijau. Umber je levoruk, što mu daje dodatnu prednost kod servisa. Očekujemo bar dvocifren broj as servisa i dosta servis vinera.

Umber je favorit i ovu kvotu zaista ne smemo da propustimo.

Predlog za klađenje: Pobeda Umbera 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje