četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Petak 5. Mart

U okviru četvrtfinala turnira u Buenos Ajresu snage će odmeriti Španac Pablo Anduhar i Argentinac Francisko Ćerundolo. Kladionice su izašle sa egal kvotama, a margina na gemove iznosi 21,5.

Jako su teški za prognoziranje ovi turniri u Južnoj Americi. Generalno gledano ne postoji igrač koji se izdvaja toliko po kvalitetu i sad ti proceni koji će imati dobar dan. Gotovo svi igraju od sjaja do očaja i to se ne može pogoditi. Zato se kladioničari širom sveta žale na rezultate što je i normalno.


Mi smo baš zbog toga napravili jedno „mini istraživanje“ za turnir u Kordobi koji se odigrao i ovaj koji se već igra. Primetili smo da su mečevi u velikom egalu, jer su igrači u totalnom egalu kada je kvalitet u pitanju, a evo šta smo dobili kao rezultat.

ATP Kordoba: Uzorak je 27 mečeva

Više od 20,5 gemova 17/27 mečeva – 62%
Više od 21,5 gemova 17/27 mečeva – 62%
Na meču tri seta 14/27 mečeva – 51%

ATP Buenos Ajres: Trenutni uzorak 20 mečeva

Više od 20,5 gemova 13/20 mečeva 65%
Više od 21,5 gemova 13/20 mečeva 65%
Na meču tri seta 5/20 25%


Ovo su po nama sasvim korektne brojke u korist overa, a dodali bi samo da su igrači baš iznureni i da se igra sa velikim oscilacijama. Bukvalno, ovo je već treća nedelja u nizu kako maltene svi igrači igraju u kontniuitetu i to svakako doprinosi da mečevi budu dramatični i da idu u over, jer retko ko može da igra u kontinuitetu tokom celog meča.

Što se ovog meča tiče ovde očekujemo veliku borbu, jer igra domaći igrač Ćerundolo. Njegov brat je nedavno osvojio turnir u Kordobi i ponovo dolazimo do toga da treba uvek, ali uvek pružati podršku domaćem teniseru bez obzira na iskustvo i rank.

Kao što i same kvote govore, meč je u totalnom egalu, a mi ćemo u skladu sa ovim brojkama da se okušamo sa jednim overom, jer miriše na to da će biti neizvestan meč.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje