subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – PETAK 6. NOVEMBAR

Došli smo i do četvrtfinalnih duela u Parizu. Za danas smo izdvojili samo jedan meč, a u njemu će snage odmeriti domaći teniser Igo Umer i Kanađanin Miloš Raonić. Kladionice favorizuju Raonića sa kvotom 1,45 i mi se potpuno slažemo sa takvom postavkom kvota.

I mi ćemo slično kao kladionice favorizovati Raonića iz sledećih razloga:

1) Umor je svakako razlog broj jedan. Ko je gledao prethodna dva meča Umbera mogao je da vidi da je momak jedva završavao mečeve na nogama. Meč protiv Cicipassa je završen posle tri sata kroz tri teška taj brejka, ali na Umberovu sreću imao je dan odmora, pa se koliko toliko regenerisao. U meču protiv Čilića isto su se igrali tesni mečevi i meč je trejao preko dva sata. I u tom meču je Umber pokazao znake slabosti, a pošto neće imati dan odmora fizička sprema će svakako doći do izražaja. Na sve to treba dodati da je Umber u Pariz došao sa titulom iz Antverpena što znači da u njegovim nogama ima mnogo tenisa.

2) Raonić i dvorana su idealna kombinacija. Servis svakako dolazi do izražaja i Raoniću je gotovo nemoguće odzeti servis. U prva tri meča Raonić je u zbiru odservirao 46 asova i dao samo jednu brejk loptu. Apsolutno fenomenalne broje, a pošto se Umber ne može pohvaliti nekim riternom za očekivati je da ćemo gledati sličan scenario.

Verujemo da će Umber imati snage da se drži samo u jednom setu, a onda nakon toga će uslediti problemi sa fizičkom spremom. Raonić igra sjajano i sasvim je realno da danas pobedi.

Predlog za klađenje: Pobeda Raonića 1,45 – Opcija za dubl tiket
Opcija 2: Pobeda Raonića 2-0 2,20

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje