četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Petak 9. April

Na našu veliku žalost Evans i Korija su predali meč bez borbe. Info je bio odličan, uplate bile enormno velike i nama nije uzneneđujuće to što su rešili da predaju meč.

Šta je tu je, prosto mora se ići dalje. Današnja teniska ponuda je više nego solidna, a mi konkretno nastavljamo sa Marbeljom. Meč koji nam je zapao za oko odigraće Norvežanin Kasper Rud i mlada španska nada Karlos Alkaraz. Favorit za prolazak u narednu rundu je Rud čija se pobeda plaća kvotom 1,55.

Rud nas je juče ispoštovao protiv Magera. Sve što smo napisali bilo je tačno. Osim starta meča u kom se Rud mučio, sve ostalo je bilo na njegovoj strani. Veoma je dobro riternira, dominirao u razmenama i pobeda je bila rutinska.

Što se Alkaraza tiče mnogo se očekuje od njega. Mladi Španac je već sa sa 17 godina superstar i kako stvari stoje čeka ga blistava karijera. Ovde je pobedio Milojevića i Lopeza. Nisu to bile tako sigurne partije od njega, ali ruku na srce ko ih može očekivati od tako mladog igrača.

Rud možda jeste dobio lagano Magera, ali danas ga čeka dosta jači test. Očekivano, nakon duge pauze ima određenih slabosti u njegovoj igri, a to se posebno odnosi na servis. Ovde očekujemo jednu veliku borbu i duge poene. Obojica su jaki u polju i ko tu bude nametnuo svoj ritam taj će i pobediti.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje