četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Ponedeljak 7. Februar

I ove nedelje teniska ponuda je odlična, jer imamo tri muška i jedan ženski turnir. Ponovo napominjemo, još je rana faza sezone i mi nećemo preterano siliti sa predlozima bez obzira na ponudu.

Meč koji nam je danas zapao za oko odigraće se u Buenos Airesu. Snage će odmeriti Laslo Đere i Miomir Kecmanović. Ovde imamo Đerea za blagog favorita, a margina za gemove je postavljena na 21,5.

Iako se Đere mnogo bolje snalazi na šljaci kladionice su ovde postavile maltene egal kvote i mi slažemo sa tim. Kecmanović iako je odrastao na američkom tlu i tamo pohađao tenisku akademiju i te kako može dobro da odigra na šljaci. Ima dobre udarce sa osnovne linije, dobro se kreće i po svim parametrima može da parira Đereu.

Mi ovde vidimo veliku borbu sličnu onoj iz prethodne sezone. Na Rolan Garosu su odigrali maksimalnih pet setova, a gle slučajnoti na ovom istom mestu prošle sezone je slavio Kecmanović sa 7:6 6:4.

Igramo na kartu nekog zdravog rivalstva koje sigurno postoji među sprskim teniserima. Prosto, ne vidimo da neko ovde ubedljivo slavi, a u slučaju bar jednog tesnog seta over bi trebao da izađe.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,60

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje