četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – SREDA 10. JUN

Jako je teško analizirati „beli sport“ ovih dana, jer se igraju egzibicioni mečevi, a na njima igraju igrači koji su potpuni anonimusi. Čak i oni poznatiji su pod velikim znakom pitanja, jer je njihova motivacija na ovakvim turnirima velika enigma za kladioničare. Ipak, u pojedinim duelima razlika u kvalitetu je više nego evidentna, te sa vremena na vreme vredi rizikovati.

Nama je za oko zapao meč sa egzibicije u Nemačkoj. Igra se na šljaci, a snage će odmeriti Janik Hanmfan i Simon Tobias. Kladionice favorizuju Hanfmana sa kvotom 1,30, a koliko god to smešno zvučalo nama je ova kvota previsoka. Mi smatramo da je Hanfman mnogo veći favorit i da kvota ne bi trebalo da ide preko 1,15.

Svako ko je barem malo pratio tenis zna ko je Janik Hanfman. Sasvim solidan teniser koji je u svoje vreme bio stalan učesnik svih najjačih turnira na ATP turu. Ipak, povrede su ga sprečavale da možda napravi nešto više u karijeri, te je sada izvan prvih 100. No, njegov kvalitet je nesporan i sigurni smo da njegov plasman na ATP listi ne prikazuje pravo stanje.

Hanfman je aktivan već neko vreme. Igrao je maltene sve mečeve na koji su se organizovali na tlu Nemačke. Od prvog maja pa sve do danas, Hanfman je odigrao 25 mečeva, a zabeležio je 21 pobedu i četiri poraza. Činjenica je da su to mahom bili mečevi protiv totalnih anonimusa, ali pobede su pobede i one su pokazatelj da mu se tenis igra. Retko kada je potcenio protivnika i uglavnom je lagano dobijao svoje mečeve.

Što se Tobiasa tiče on je tek juče odigrao svoj prvi meč nakon pandemije koronavirusa. Uspeo je da dobije Bakingera, a u tom meču je bio autsajder. Možda su zbog toga kladionice malo opreznije sa kvotama, ali Bakinger je odavno zreo za penziju, te taj poraz ništa ne čudi. Tobias je klasičan čelendžer igrač, koji nikada ništa značajnije nije uradio u karijeri. Na šljaci igra dosta slabije, a to potvrđuje i njegov skor koji iznosi 139 pobeda i 137 poraza. Jako je teško pričati o njemu nakon ove pauze, a i čisto sumnjamo da bi bilo ko imao šta više da kaže o njemu.

Hanfman je izraziti favorit u ovom meču. Mečevi na ovom turniru će se igratu u standardnom formatu (na dva dobijena seta od 6 gemova), što znači da će se sada igrati ozbiljnije. Hanmfan je u prethodnom periodu pokazao da mu se može verovati, te mi mislimo da vredi probati sa njegovom maksimalnom pobedom.

Predlog za klađenje: Pobeda Hanfmana 2-0 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje