sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Sreda 13. Oktobar

Danas su na programu mečevi trećeg kola Indijan Velsa. Meč koji je nama zapao za oko odigraće Italijan Janik Siner i Amerikanac Tejlor Fric. Situacija je takva da je Siner favorit sa kvotom 1,50, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Moramo se složiti sa ovom postavkom kvota, jer je Siner generalno gledano bolji igrač. Da, Fric je domaći igrač, ali igrač koji je daleko od neke bajne kvote. Verujte, da bi ova kvota bila i manja na pobedu Frica, a ovakvo stanje je samo zato što je Fric pobedio Beretinija i to vrlo uverljivo. Ipak, ko je gledao taj meč mogao je da vidi klasično samouništenje jednog tenisera. Beretini je veoma loše servirao, ali i sa takvom igrom je uspeo da se vrati u prvom setu. No, igra Beretiija je bila toliko loša da Fric prosto nije mogao da pogreši više od Beretinija.

Mi naš tip baziramo na dve stvari. Prva je spora podloga u Indijan Velsu. Ovo je najsporiji beton na svetu i to ima svoj značaj. Fricov servis neće imati tako jak uticaj kao na primer na US Openu, i od toga će sve da krene.

Drugi razlog su razmene. Ukoliko Siner upasivi servis protivnika trebao bi da bude bolji u razmenama. Ima dosta bolji bekend od Beretinija i to će biti ključ meča. Fric je juče maksimalno eksploatisao taj udarac protivnika, a za Sinera se može reći da mu je taj udarac možda i jači. Prosto, na sve napade Frica Siner bi trebao da ima odgovor.

Predlog za klađenje: Pobeda Sinera sa tri i više gemova razlike 1,80

Opcija za dubl tiket: Čista pobeda 1,50

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje