petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Sreda 16. Jun

Rumun Mariuš Kopil definitino ide na crnu listu, jer nas obara u poslednjih nekoliko predloga kada je realno gledano izraziti favorit. Nastavljamo sa sezonom trave. Meč koji nam je zapao za oko odigraće Amerikanka Koko Vandevej i Australijanka Ajla Tomljanović.

Kladionice su poprilično neodlučne koga da postave ovde za favorita. Na kraju blaga prednost je otišla Ajli Tomljanović, ali ta prednost je zanemarljiva. Margina za gemove je postavljena na 21,5.

Idealan meč za over ako nas pitate. Kada igra Koko Vandevej, posebno na travi tu nema mnogo igre. Amerikanka poseduje snažnu servu i kada servis ulazi u korektnim procentima broj razmena u njenim gemovima će biti maksimalno 5-6. Jako je agresivna, često ide na mrežu i protivnica sa druge strane mora biti baš dobro našpanovana da bi vraćala sve te loptice.

Sa druge strane za Ajlu se može isto reći samo što ima nešto slabije udarce. Servis je jako dobar, a to je najbolje pokazala u duelu protiv Mertens. One su odigrale maksimalnih 36 gemova, što dovoljno pokazuje koliko je servis oružje čak i za žene. Koko Vandevej zbog viška kilograma ima očigledan problem sa kretanjem, tako da Tomljanovićeva ako bude pametna i bude plasirala te servise neće imati problema.

Dakle, očekujemo jedan meč gde bi servis mogao da dominira. Samo je bitno da se oscilacije svedu na minimum i over bi trebao da dođe uz jedan produžen set.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje