petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – SREDA 21. OKTOBAR

Ne, nismo zaboravili na tenis i turnire koji se igraju samo nedelje. Samo smo drastično promenili taktiku kada je klađenje na tenis u pitanju i čini se pogodilo. Imali smo fanstatičan Rolan Garos, imali smo perfektnu prethodnu nedelju, a ništa manje ne očekujemo ni od ove.

Ove nedelje su na programu dva muška i jedan ženski turnir. Meč koji nam je zapao za oko igra se u Antverpenu, a snage će odmeriti Bugarin Grigor Dimitrov i Španac Pablo Anduhar.

Kladionice favorizuju Dimitrova sa kvotom 1,12, ali naše mišljenje je da će ovaj meč biti dosta neizvesniji.

Ne verujemo Dimitrovu. Prosto, on nije više isti igrač već odavno. Žalosno je kako su ga neki „treneri“ uništili, pre svega na psihološkom planu na kom Dimtrov nije jak. Igrački talenat nikada nije upitan, ali glava i te kako jeste. Sada je Dimitrov jedan top 50 igrač koji će sa vremena na vreme odigrati sjajno, ali onda će već na sledečem razočarati. Nema kontinuiteta u njegovoj igri i mišljenja smo da bi Anduhar to mogao da iskoristi.

Dimitrov nije igrao od Rolan Garosa. Dakle, prvi mu je meč u dvoranskim uslovima i trebaće mu malo vremena da se navikne na njih. Anduhar činjenica nije dobar na brzim podlogama, ali i te kako ima oružje kojim bi mogao barem malo da napakosti favorizivanom Dimttovu.

Kvota 1,15 na Dimitrova je smešna i zato predlažemo over gemove.

Predlog za klađenje: Više od 19,5 gemova 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje