utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Sreda 25. novembar

I danas se posvećujemo čelendžeru u Limi. Juče je meč koji smo tipovali otkazan, jer je Andrej Martin imao problema sa dolaskom u Limu. Izgleda da je momak propustio avionski let za Peru i zato se nije igralo.

Alehandro Tabilo je i danas akter meča koji ćemo mi odigrati, a njegov protivnik će biti domaći igrač Nikolas Alvarez. Prema kladionicama Tabilo je favorit sa kvotom 1,30.

Apsolutno se slažemo sa kladionicama, i po našem skromnom mišljenju ovde ide pobeda Tabila sa 2:0. Alvarez je u prvoj rundi savladao Nikolasa Jarija. Pisali smo o tom meču i Alvarez je maskimalno iskoristio činjenicu da Jari nije igrao tokom cele godina. Videla se zarđalost Jarija, posebno na servisu koji nije radio kako je očekivao. I protiv takvog Jarija Alverez je zspeo da izgubi set što je jasan pokazatelj da ne igra ništa posebno.

O Tabilu smo već pisali u prethodnoj najavi. Više nego solidan čelendžer igrač u ovakvim uslovima. Imao je određenu pauzu, a kada je igrao igrao je sjajno i to protiv mnogo jačih igrača nego što je Alvarez.

Pobeda ne bi smela da se dovede u pitanje, a ako bude pobedio nadamo se da će biti maskimalnim rezultatom.

Predlog za klađenje: Pobeda Tabila 2-0 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje