U okviru druge runde turnira u Minhenu snage će odmeriti Belorus Ilja Ivaška i Amerikanac Mekenzi Mekdonald. Kladionic favorizuju Ivašku sa kvotom 1,50, a margina za gemove je postavljena na 21,5.

Dobro postavljene kvote od strane kladionica, jer Ivaška igra dobar tenis u poslednje vreme. Imao je sasvim solidan turnir u Španiji, gde je uspeo da otkine set jednom Nadalu. Činjenica je da Nadal nije na svom nivou, ali njemu uzezi set na šljaci je odličan posao. Dobru formu iz Barselone Belorus je preneo u Minhen, jer je zabeležio tri sasvim solidne pobede. Morao je da igra kvalifikacije gde je pobedio Majčraka i Berankisa, a u prvom kolu glavnog žreba je pobedio Finca Rosuvorija.

Što se Mekdonalda tiče, za njega je ovo prvi turnir na šlajci ove sezone, ali sasvim solidan. Slično kao Ivaška i on je morao da igra kvalifikacije, a redom je pobeđivao Govojčika i Martina, a u glavnom žrebu je pobedio Dušana Lajovića. Ono što je zanimljivo jeste da je Mekdonald u sva tri meča bio autsajder.

Ivaška jeste favorit, ali i Mekdonald se sigurno nešto pita. Ovi tereni u Minhenu se nalaze na nešto većoj nadmorskoj visini, što znači da servis ima nešto veću ulogu. Mekdonald je juče sjajno servirao protiv Lajovića koji za ceo meč nije uspeo da napravi brejk. Verujemo da je Amerikanac pun samopouzdanja i da može da igra protiv Ivaške. Ovakvi igrači poput Ivaške, Lajovića, Veselog, Govočika i da ne nabrajamo sad sve, ne vredi igrati na ovako niske kvote. Oni možda jesu favoriti, ali daleko od toga da oni u kontinuitetu igraju na visokom nivou koji ta kvota opradvava. U skladu sa tim, mi smo više za opciju over gemovi, jer Mekdonald je u Minhenu pokazao da zna kako da igra protiv favorita.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.