petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – SREDA 28. OKTOBAR

Iza nas je bila još jedna fenomenalna nedelja u kojoj smo imali nešto manje predloga, ali su svi bili dobitni. Čini se da je to dobitna formula, i taj sistem ćemo koristiti do kraja teniske sezone. Ove nedelje su na rasporedu turniri u Beču i Astani. Turnir u Beču je bez ikakve sumnje dosta jači, ali nama je dosta primamljiviji ovaj u Astani koji nije tako dobro ispraće. Razlog je nešto lošija ekipa koja igra tamo, a i vremeska razlika koja iznosi čak četiri sata manje u odnosu na naše vreme.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće Čeh Jiri Veseli i Belorus Egor Gerasimov. Kladionice favorizuju Gerasimova sa kvotom 1,65, što je ok na osnovu prikazanog u poslednje vreme. Ipak, mi se ne bismo igrali sa pobednikom meča, jer imamo dva dobra servra u dvoranskim uslovima, te zaista može pobediti bilo ko.

Over je najbolja opcija za ovaj meč, zašto je to tako videćete u sledećih par rečenica.

Pre svega uslovi su ti koji su prvi razlog za tip. Ova podloga u Astani je mnogo vrža od one u Beču i to su pokazali mečevi prvog dana koji su maltene svi otišli u over. Ovo su dva rasna servera, posebno Veseli koji servira levom rukom. Verujemo da će Čeh maksimalno eksploatisati slajs servis koji će ići na bekend Gerasimova koji je blago rečeno skroman. Gerasimov igra bekend sa jednom rukom, i uz neke korektne procente prvog servisa Veseli ne bi trebao da ima problema. Slično važi i za Gerasimova koji je odigrao sjajan meč protiv Harisa u prvom kolu. 38/50 posle prvog servisa, 25/40 posle drugog i osam asova su sjajne brojke. Pretrpeo jeste tri brejka Gerasimov, ali je uspeo da dođe do pobede. On voli ovakve uslove i nije bezveze favorit.

Dakle, imamo dva dobra servera koji se ne mogu pohvaliti nekim riternom. Očekujemo kratke servis gemove, sa mnogo asova i servis vinera. Samo treba da nas pogleda sreća i da obojica imaju korektne procente prvog servisa i ovaj predlog će proći bez problema.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje