četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – SREDA 3. JUN

Nastavljamo sa teniskim egzibicijama. Nakon jučerašnje uspešne opklade na Cida Subervia, danas se okrećemo ženama. Čehinje su se dosetile da organizuju egzibicioni turnir, koji će biti humanitarnog karaktera. Na tom turniru će igrati sestre Pliškove, Barbora Zahvalova Stricova, Marketa Vondruošova, Katerina Siniakova i Karolina Mukova. Ako izuzmemo Petru Kvitovu može se slobodno reći da je ovo najbolje što Češka WTA selekcija može da pruži.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće Karolina Pliškova i Barbora Zahvalova Stricova. Kladionice favorizuju Pliškovu sa kvotom 1,50, a mi vam savetujemo da izbegavate konačan ishod, jer obe teniserke nisu dugo odigrale meč, a i to je ipak ženski tenis. Po našem mišljenju, mnogo bolja opcija je da se odigraju over gemovi, a razlozi su sledeći:

1) Ovo je egzibicioni turnir koji nema takmičarski značaj. Mišljenja smo da će be teniserke igrati u laganom ritmu i da će težiti da meč potraje što duže.

2) Čehinje međusobno igraju tvrde i nezivesne mečeve. Jako retko se dešava da imamo razbijanje u međusobnim duelima, a to se najbolje vidi po H2H rezultatima.

3) Oscilacije kojima su sklone obe teniserke će sigurno biti primetne. Prosto, to je deo ne samo ženskog nego i muškog tenisa, a kada ih ima mnogo onda mečevi uglavnom budu neizvesni.

Over gemovi su apsolutno najbolja opcija, a margina od 20,5 gemova nam nije previsoka.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje