sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – SREDA 5. AVGUST

Da, konačno se vratio i tenis. Ove nedelje je na rasporedu ženski turnir u Palermu koji je doveo neka solidna imena ako se uzme u obzir nivo turnira.

Ne treba trošiti reči i govoriti koliko treba biti oprezan sa ovim prvim mečevima. Mnoge igračice nisu igrale po 3-4 meseca tenis i ovde su odigrale tek prve mečeve. To sa sobom donosi dosta rizika, a ako se već nešto igra, onda nek se igra na što manji ulog.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće domaća teniserka Sara Erani i Kristina Pliškova. Kladionice favorizuju Pliškovu sa kvotom 1,40, a mi se ne slažemo sa ovakvom postavkom kvota.

Ima mnogo razloga zašto bi Sara Erani danas mogla da napravi iznenađenje, pa da krenemo.

Sara Erani je napravila veliko iznenađenje u prvom kolu kada je pobedila Soranu Kiristeu. Bio je to klasičan meč sa WTA tura u kojem je viđeno mnošto brejkova i preokreta, ali je na kraju presudio fajterski stav Sare Erani. Prosto, ova teniserka je neverovatan borac i veoma je mentalno jaka. Uz sve svoje slabosti i mane, ona se nikada ne predaje, a vrlo često uđe protivnici u glavu i na kraju pobedi.

Iako je pružila 21 brejk loptu uz 8 pretrpljenih brejkova, ona je uspela da pobedi i to ima svoju težinu.

Danas igra protiv Pliškove igračice koja je potpuno drugačiji tip od Kiristee, i ako nas pitate mnogo lakši protivnik. Pliškova kao i njena sestra ne voli šljaku, jer je za igru na šljaci potrebno kretanje i dosta trčanja. Ona nema dobro kretanje, ne zna da proklizava pa bi Erani u dužim razmenama trebala da dominira.

Pliškova se mnogo uzda u servis, možda čak i previše. Ovih dana u Palermu vladaju velike vrućine. Terenu su spori, pa servis nema tako veliki značaj. Kada Pliškovoj oduzmete početnu prednost ona je u velikom problemu i to će se danas sigurno videti.

Takođe, treba navesti i psihološki aspekat koji je opet na strani Sare Erani. Slično kao i njena sestra, Kristina se jako brzo iznervira i lako padne na psihološkom planu.

Sve u svemu ima mnogo stavki koje su na strani Sare Erani, te ove kvote nisu postavljene kako treba.

Dvumili smo se između over gemova i hendikep opcije na Saru Erani. Jedno je sigurno, ova kvota na Saru Erani i te kako ima veliki value i svakako nećete pogrešiti ako se oprobate sa njenom pobedom. Ipak, mi smo ovde uvek bili za sigurniju varijantu, a to je ovde Sara Erani osvaja jedan set.

Predlog za klađenje: Sara Erani set 1,82


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje