četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Sreda 7. April

U okviru osmine finala WTA turnira u Bogoti snage će odmeriti Lara Aruabarena i Jasmin Paolini. Prema kladionica blagi favorit za prolaz u narednu rundu je Paolini, ali to će se do početka meča promeniti, jer kvota polako, ali sigurno pada na pobedu Aruabarene.

Mi se moramo složiti sa tim trendom, jer ima neka specijalna veza između ovog turnira i Aruabarene. Verovali, ili ne Španjolka je čak sedam puta dolazila na ovaj turnir i svaki put je igrala minimum četvrtfinale. Jednom je uspela da osvoji titulu, a još dva puta je igrala finale.

I sami igrači na ATP/WTA turu kažu da postoje određeni turniri na kojima igraju dobro. To se ne može objasniti rečima, ali očigledno je da im tamošnji uslovi baš odgovaraju.

Aruabarena u poslednje vreme ne igra tako dobro, pa je morala da igra kvalifiakcije. Kvalifiakcije je prošla tako dominantno da je oba meča dobila sa 6-0, a u prvom kolu je ovde dozvolila samo gem protivnici. Naravno, žreb je bio nešto slabiji, ali opet niko nije očekivao tako ubedljive pobede.

Dakle, samo na osnovu njenih rezultata po našem mišljenju vredi joj ukazati poverenje. Uslovi u Bogoti su specifični i teški, jer se igra na 2500+ metara nadmorske visine, i na to očigledno ne mogu svi da se naviknu. Aruabarana može i mi joj danas ukazujemo poverenje.

Predlog za klađenje: Aruabarena ne gubi sa dva i više gemova razlike 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje