utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – SUBOTA 15. AVGUST

U okviru polufinala WTA turnira u Pragu gledaćemo meč između domaće Kristine Pliškove i Belgijanke Elis Bertens. Kladionice favorizuju Mertens sa kvotom 1,45, i mi se potpuno slažemo sa tim. Šta više, očekujemo baš ubedljivu pobedu Belgijanke, a u narednih par rečenica će te videti i zbog čega.

Mišljenja smo da su kladionice precenile Pliškovu i da se vode činjenicom da igra pred domaćom publikom. To je sve tačno, ali takođe treba uzeti u obzir splet srećnih okolnosti preko kojih je Pliškova došla do ovog polufinala. U prvoj rundi je igrala protiv Fruhvirtove koja zauzima 820. mesto na WTA listi. Nakon toga je pobedila Petru Martić koja je imala jako napornu nedelju u Palermu, a vukla je i povredu i za kraj joj je Bogdan predala meč, a da nisu odigrali niti jedan set. Dakle, mnogo srećnih okolnosti koje kladionice očigledno nisu uzele u obzir.

Sa druge strane, Mertens je znatno podigla nivo svoje igre nakon lošeg turnira u Palermu. Dobila je Paolini, Đorđi i Bušar, a posebno ističemo meč sa Bušar koji je bio odličan. Kanađanka je igrala zaista dobar tenis, ali uprkos tome Mertens je pronašla način da dođe do pobede. Bila je stabilna u polju, sa veoma malim oscilacijam i ako tu igru ponovi sigurno će pobediti.

Ono što posebno ističemo jeste stil igre Elis Mertens koji apsolutno ne pogoduje Pliškovoj. Ova šljaka u Pragu je veoma spora i Pliškova koliko god jako udarala neće imati prednost u poenu. To se najbolje moglo videti u meču između Bušar i Mertens u kojem je Kanađanka zaista morala da gađa baš duboko ne boli slomila Belgijanku. Mi nismo sigurni da Pliškova ima potencijal da se nadigrava sa Mertens, a to će joj biti potrebno posebno na šljaci. Slično kao i sestra, Pliškova ne voli mnogo da trči, a na to će biti primorana.

Zaista ima mnogo aspekata koji idu na ruku Elis Mertens, te nam ovih 1,45 na njenu pobedu izgleda više nego pristojno. S obzirom na takve okolnosti, iako je ovo ženski tenis mi smo voljni da malo rizikujemo, te tipujemo na pobedu Mertens u hendikep gemovima.

Predlog za klađenje: Pobeda Mertens sa 3,5 gemova razlike

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje