utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – SUBOTA 17. OKTOBAR

Nastavljamo sa sjajnom serijom kada je tenis u pitanju. Poenta je samo da se ne sili bezveze i da se igra samo kad je izgledno. Ovaj turnir u Sankt Peterburgu nam je izgleda taličan ove nedelje, pa ćemo nastaviti sa njim.

Danas su na programu polufinalni mečevi, a program otvaraju domaći teniser Andrej Rubljov i Kanađanin Denis Šapovalov. Kladionice su postavile egal kvote, ali mi ovde prednost dajemo Rubljovu koji mora biti favorit.

Ima mnogo razloga zbog kojih bi Rubljov morao biti favorit. Prvi je svakako forma koja ne pada od kako je sezona nastavljena. Verovali, ili ne Andrej Rubljov je drugi na listi po broju ostvarenih pobeda, odmah iza Novaka Đokovića. Ove sezone je osvojio tri titule i kako stvari stoje ovde na domaćem tlu ide po četvrtu. Mnogo je napredovao pre svega na psihološkom aspektu. I dalje su tu oni izlivi besa, ali sada ih kanališe na drugi način. Uspeo je da nađe taj neki balans i to se vidi po rezultatima. Sjajno se kreće, sjajno udara, sjajno servisa, prosto milina ga je gledati.

Ovde je pobedio Pospišila, Umbera i Norija. Najveći problem mu je pravio Umber, ali Francuz je samo sjajno servirao. Kada je servis stao, stala je i igra i kvaliet je presudio.

Što se Šapovalova tiče stiče se utisak da igra dobro, a nije tako. Samo onaj ko je gledao njegove mečeve mogao je da vidi da on može bolje za 30% bez ikakve sumnje. Na putu ka polufinalu je dobio Troickog (bivši teniser), Ivašku i Vavrinku. Meč protiv Vavrinke je u stvari pokazao sve njegove slabosti u igri. Podloga jeste spora, i treba da se koristi servis, ali on umnogome zavisi od početnog udarca. Kada mu upasivite servis nema dobru igru u polju i to se videlo protiv Vavrinke. Masu puta je Vavrinka imao poluprilike 15:30, 0:30, ali nije znao da iskoristi. Rubljov će to znati da iskoristi, budite sigurni u to.

Kvota polako počinje da pada na pobedu Rubljova. To je sasvim logično i očekivano, pa vam preporučujemo da odigrate što pre.

Predlog za klađenje: Pobeda Rubljova 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje