subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Subota 18. Septembar

Polufinale čelendžera u Renu donosi duel između Benjamina Boncija i Artura Rinderkneča.

Pre neki dan smo tipovali na Zuka kontra Boncija, ali Francuz je ponovo pronašao put do pobede. U prvom setu Zuk je bio dosta bolji i grač. U nekoliko navrata je stizao do brejk lopti, na kraju i prvi došao do brejka, ali kada je servirao za set ispustio je servis i kasnije kroz taj brejk izgubio set. Tu se meč potpuno prelomio i Bonci je rutinski priveo meč kraju.

Nema šta, mora se odati priznanje Bonciju za ono što radi u prethodne tri nedelje, bez obzira što je to čelendžer nivo. Ovako igrati na visokom nivou u kontinuitetu je za svaku pohvalu.

Danas ga pak čeka možda i najteži test do sada, a to je Artur Rinderkneč. Kladionice se ovde nisu dale prevariti, te su postavile apsolutno egal kvote, bez obzira na Boncije niz.

Ako bi neko mogao da dobije Boncija onda je to Rinderkneč koji obožava ove dvoranske uslove sa veoma brzom podlogom. U takvim okolnostima najbolje dolazi do izražaja njegov servis i agresivna igra. On je ove sezone već ostvario 21 pobedu u dvoranskim uslovima, a prethodne je imao skor 17/8. Inače, on brani i titulu ovde.

Istina je da je ovaj meč izjednačen. Apsolutno je ok dati poverenje Rinderkneču, ali nama se više sviđa opcija sa over gemovima. Prosto, mora umor da deluje na Boncija u jednom trenutku, a danas ga čeka veoma težak posao. Rinderkneč ima jako dobar servis, te Bonci neće tako lako stizati do brejk lopti i brejkova.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 1,60

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje