subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – SUBOTA 22. AVGUST

U okviru polufinala čelendžera u Todiju snage će odmeriti Italijan Marko Moroni i Nemac Janik Hanfman. Kladionice favorizuju Hanfmana sa kvotom 1,50 i mi se moramo složiti sa takvom postavkom kvota.

Ako pratite naše objave ovih dana, sigurno ste primetili da forsiramo Hanfmana. Za sve to postoji jednostavan razlog. On ubedljivo najbolji igrač na ovom turniru i u najboljoj je formi. Juče je bez ikakvog razloga bio potcenjen protiv Marka Ćekinata, a ovaj ga je pomeo sa laganih 2:0.

Svi oni silni mečevi koje je Hanfman igrao tokom pauze sada daju rezultate, jer je očigledno da je iskusni Nemac u mnogo boljem ritmu od ostatka karavana.

Što se Moronija tiče, svaka čast dečku na odlučnost i borbeni duh. Juče je bio jednom nogom van turnira, jer je Štebe imao veliku prednost. Ipak, Nemac je u jednom trenutku nestao sa terena, što je Moroni iskoristio.

No, danas će biti potpuno druga priča. U igri Hanfmana bukvalno sve funkcioniše, od serve pa do igre u polju. Nemac prosto puca od samopouzdanja i generalno gledano veliki je favorit danas.

Do sada nas je dva puta ispoštovao, pa ne vidimo razlog zašto ne bi i treći put.

Predlog za klađenje: Pobead Hanfmana 1,50

Ovu opciju preporučujemo za neki dubl tiket.

Hrabrija opcija: Pobeda Hanfmana 2-0 2,15

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na svoju odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje