petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – SUBOTA 24. OKTOBAR

Danas su na programu polufinalni mečevi na turniri u Antverpenu. Meč koji je nama zapao za oko odigraće Britanac Danijel Evans i mladi Francuz Igo Umber. Kladionice favorizuju Umbera sa kvotom 1,55, a margina na gemove je postavljena na 22,5.

Prvo, mi se apsolutno ne slažemo sa ovakvom postavkom kvota, jer Umber po svemu prikazanom nikako ne može biti tako veliki favorit. Ovde bi kvote morale biti skoro pa u egalu, pa ćemo mi ovu postavku kvota pokušati da iskoristimo.

Ono na šta se kladionice oslanjaju jeste servis Umbera. Mladi Francuz pobeđuje, ali njegovo najjače oružje ga ne sluša kako bi on želeo. Umber mnogo daje na servisu, a na protivnicima je da li će da iskoriste pruženo. Umber je dobio Kopejansa, Karenja Bustu i Harisa na putu ka ovom polufinalu. Nisu to neka imena, ali opet je bilo određenih problema iako se po rezultatu to ne može videti. Igra sa dosta oscilacija Umber, mnogo puta se dogodilo da pruži protivniku vezane brejk lopte, ali na njegovu sreću to protivnik nije znao da iskoristi.

Evans je specifičan igrač i po nama njegov najteži rival do sad. Opet pominjemo taj njegov slajs koji protivnike dovodi do ludila. Loptica nisko odskače, a Umber nije poznat po nekom bajnom kretanju i igri u polju. To će mu svakako biti potrebno, jer je podloga u Antverpenu baš spora i ne ide uz servis.

Britanac je sigurno pun samopouzdanja nakon pobede nad Karenom Hačanovim. Ta pobeda mu je donela i direktan plasman na turnir u Beču, što znači da danas može da odigra maskimalno rasterećeno, a takvi igrači su uglavnom najteži za dobiti.

Predlog za klađenje: Evans ne gubi sa 3 i više gemova razlike 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igraten a sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje