subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje (Subota)

Danas su na rasporedu mečevi četvrtfinala turnira u Marakešu. Zanimljivo je da je u ovoj državi gde je inače veoma toplo, ove nedelje padala kiša i to intezivno. To je ometalo organizatore turnira pa se dogodilo to da će teniseri danas morati da igraju dva meča, jer se sutra igra finale.

Nama je zapao za oko meč u kom će se sastati Tunižanin Malek Jaziri i Britanac Kajl Edmund. Ovde je Britanac izraziti favorit, ali ipak mi se ne bismo baš tako zaletali na njega i njegovu pobedu. Glavni razlog zbog kojeg mislimo da bi ovde moglo doći do iznenađenja jeste što u ponedeljak počinje masters u Monte Karlu. Edmund, ako bi ovde pobedio, morao bi u toku dana da odigra još jedan meč, a sutra evenutalno finale. Mišljenja smo da se to njemu ne isplati, jer mu je sigurno mnogo važniji nastup u Monte Karlu. Sigurni smo da ima neke ambicije, jer masters u Monte Karlu spada u one neobavezne pa konkurencija nije najjača i tu Edmund vidi neku svoju šansu za dobar rezultat. Inače,  turniri koji se igraju pred grend slemove i masterse se teški za pogoditi, jer teniseri i teniserke očigledno kalkulišu. Plus kada se doda činjenica da moraju da igraju po dva meča u toku dana normalno je da im se ne isplati da se toliko muče.

Sa druge strane je Jaziri koji neće igrati u Monte Karlu pa će ići do samog kraja. On je ovde dobio Fucsovicsa i Zvereva. Nisu oni bog zna kakvi šljakaši, ali nije ni Jaziri pa mu se eto ukazala lepa prilika da ode do samog kraja. Ima sigurno više motiva nego Edmund i to će se sigurno videti u današnjem meču.

Veoma smo se dvoumili između over gemova i kontra hendikepa na Jazirija, i ako nas pitate obe kombinacije su dobre. Ipak pošto je margina za hendikep 3,5 ipak nam je malko bolja opcija over, jer idealna margina za hendikep bi bila 4,5. Ovako, ako Edmund bude gubio ne verujemo da će gubiti glatko pa ovaj meč lagano može da ode preko 20,5 gemova.

Predlog: Više od 20,5 gemova 1,65 (Za hrabrije pobeda Jazirija 3,25)

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje