petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – SUBOTA 9. JANUAR

U okviru druge runde turnira u Antaliji snage će odmeriti Gruzijac Nikoloz Basilašvili i Turčin Altug Čelik Bilek. Prema kladionicama favorit je Basilašvili čija se pobeda plaća kvotom 1,40, a margina na gemove iznosi 21,5.

Nemojte se ovde zanositi kvotom, jer ona ne pakuje ništa. Šta više, ona je prevara, jer je ludost igrati na Basilašvilija po ovoj kvoti.

Gruzijac je imao očajnu godinu. Pre pauze zbog korone je imao skor 4:16, a nakon toga u nastavku je izgubio svih devet mečeva. Apsolutna katastrofa i onda ljudi stave 1,40 na njega. Ne, to je velika greška i mi ćemo to pokušati sa overom.

Ovde postoje dve opcije. Prva su over gemovi, a druga neka vrsta kontra hendikepa na Turčina. Koju god opciju da izaberete nećete pogrešiti, a nama lično je sigurnija over gemovi.

Prosto, igra se na betonu, Basilašvili ima sasvim dobru servu, a na riternu nije ništa posebno. Verujemo da će Čelikbilek biti vidno motivisan, jer je ostvario pobedu u prvom kolu koja njegovom umu mnogo znači. Organizatori su ispoštovali njega, a i on je njih. Trenutno je jedini Turčin koji je ostao u žrebu i protiv Basilašvilija sigurno ima šansu bar da zakomplikuje meč.

Za prolaz ovog tipa dovoljan je jedan jak set od Turčina, a pošto je Basilašvili sklon oscilacijama, taj scenario je i te kako moguć. Nemojte se iznenaditi ako Čelikbelik ovde i zabeleži pobedu.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,80
Opcija 2: Čelikbilek set 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje