petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – UTORAK 12. JANUAR

U okviru polufinala turnira u Delrej Biču snage će odmeriti Sebastijan Korda i Kameron Nori. Prema kladionacama blagi favorit je Korda sa kvotom 1,90, a margina na gemove je postavljena na 22,5.

Opet pogrešno ako nas pitate. Ponovo se kladionice vode pobedama Korde koje po našem mišljenju nemaju jačinu koje bi potkrepile ovu kvotu. Da, Korda jeste dobio Džona Iznera u prethodnoj rundi, ali ko prati tenis zna da Džon Izner već više od godinu dana ne igra onaj tenis koje je igrao. Čak mu ni taj servis više ne radi posao kao ranije, a kada su takve okolnosti Izner je prosečan igrač. Kladionice nisu uzele u obzir eventualni umor kod Korde, jer je sva tri meča igrao u tri seta.

Sa druge strane je Nori koji je prvobitno upisao dve lagane pobede, a onda je sam sebe mučio protiv Tiafoa. Britanac je prvi set dobio rutinski sa 6-0, i onda je došlo do opuštanja. Nori je izgubio drugi set, ali onda je u trećem pokazao kvalitet i na kraju slavio.

Zaista ne znamo šta treba Nori da uradi da bi ga kladionice ozbiljno shvatile. Dosta je bolji igrač od Korde, ima više iskustva na ATP nivou, i ako ništa drugo on bi morao biti barem blagi favorit.

Predlog za klađenje: Nori ne gubi meč sa dva i više gemova razlike 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje