petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – UTORAK 18. AVGUST

Ove nedelje su startovali u muškarci sa tenisom. Igraju se čelendžeri u Pragu i Todiju. Nama je za oko zapao meč u kojem će snage odmeriti Janik Hanfman i Viktor Galovic. Kladionice favorizuju Hanfmana sa kvotom 1,40, a da se mi pitamo kvota bi bila 1,25. Ovo znači da ova kvota ima određemo value i može se uzeti za neki dubl, a ni opcija 2-0 je odlična i plaća se kvotom 2,00.

Zašto Hanfman?

Hanfman je bio i te kako vredan tokom ove pauze.. Igrao je bukvalno svake nedelje za vreme pandemije. Od mečeva koji su se igrali u balonu, do nekih jačih egzbicija. Verovali, ili ne Hanfman je za vreme pauze odigrao 41 meč, a pobedio je 33 puta. Neka logika nalaže da ako je bio motivisan da pobeđuje u tim mečevima protiv totalnih anonimusa u poluprofesionalaca, ne vidimo razlog što bi sad štelovao na zvaničnim turnirima.

Ne sumnje da je za klasu jači igrač od Galovica koji na šljaci ne može da mu parira. Hrvat je igrač koji mnogo zavisi od serve, a pošto je veoma toplo i igra se na šljaci, ta serva mu neće pomoći mnogo. U razmenama Hanfman ponovo jači za klasu, te se pobeda Hanfmana nameće kao jedina i prava opcija.

Predlog za klađenje: Pobeda Hanfmana 2-0 1,95

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje