sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Utorak 18. Maj

Prvo kolo turnira u Lionu donosi duel između Rusa Aslana Karaceva i Italijana Janika Sinera. Prema kladionicama favort za prolaz u narednu rundu je Siner čija se pobeda plaća kvotom 1,65, a margina za gemove je postavljena na 22,5.

Veoma jak par za prvo kolo turnira iz serije 250. Obojica ove sezone igraju sjajan tenis, tako da su kladionice bez ikakvih problema mogle da postave egal kvote.

Karacev kao što smo najavili još na startu sezone ima veliki proboj na ATP turu i tek će ga praviti, jer će igrati na najvećim turnirima do kraja sezone na kojima prošle sezone nije igrao.

Sa druge strane je Siner kao veoma mlad igrač, a čini se kao da je deset godina na ATP turu. Nešto slabiji rezultati u prethodnom periodu su produkt nešto težeg žreba. Italijan nije imao sreće u Rimu, jer je u prvom meču odmah naleteo na Nadala, što je najgori moguć scenario. Ipak, ako se sagleda cela sezona do sada, Siner igra sjajan tenis.

Ako sagledamo formu i jednog i drugog, po svemu sudeći trebalo bi da bude velike borbe. I jedan i drugi igraju sa puno samopouzdanja. Sumnjamo da će ovaj meč bilo ko dobiti lako sa 2:0 tako da vredi probati sa overom.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje