četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – UTORAK 2. JUN

U okviru američke na  egzibicije snage će odmeriti domaći teniser Ulises Blanch i teniser iz Dominikane Cid Subervi. Kladionice favorizuju Blancha sa kvotom 1,55 i mi se ne možemo složiti sa takvom postavkom kvota.

Opšte je poznato da kladionice u ovim divljim takmičenjima i te kako znaju da pogreše. Normalno, zaista je teško pratiti ove tenisere koji su često ITF ranga, a upravo je situacija takva u ovom meču. Čini se da se kladionice vode pobedama Blanča koji činjenica pobeđuje, ali pitanje je protiv koga je sve igrao. Ako pogledamo njegove prethodne mečeve, Blanch je igrao protiv:

1) Mackenzie Mcdonald lagan i očekivan poraz
2) Bueno Tapia – pobeda, momak iz Čilea najjači rank 1414. mesto
3) Jamie Ceretani – pobeda, momak iz Amerike trenutno bez ranka, a najjači rank mu je 634. mesto na ATP listi.
4) Bjorn Fratangelo – lagan i očekivan poraz
5) Thomas Grinberg – pobeda, trenutno bez ranka, a najjači rank mu je 876. mesto na ATP listi.

Nismo sad hteli da nabrajamo sve tenisere, ali Blanch je od iole jačeg tenisera gubio bez problema, a ove anonimuse je dobijao kao od šale.

Cid Subervi je igrao mnogo jače mečeve. Činjenica je da je gubio, ali to su bili igrači poput Lorenzija, Popka, Mcdonalda, Fratangela. U velikoj većini mečeva Subervi je bio u egalu, ali manjak kvaliteta je na kraju bio prevaga. Ipak, i ti porazi su po nama mnogo jači nego sve ove pobede Blancha protiv ovih rekreativaca, ako tako smemo da se izrazimo.

Mišljenja smo da su kladionice precenile Blancha i da bi kvote bez ikakve sumnje morale biti barem u egalu. Mi ćemo to pokušati da iskoristimo, te tipujemo na iznenađenje i pobedu Suberbija. Sigurnija varijanta je svakako neki hendnikep, ili osvajanje seta, što se može iskoristiti za neki duble tiket.

Predlog za klađenje: Pobeda Cubervi 2,35

                           Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje